Gessica Notaro

O fostă concurentă de la Miss Italia a împărtăşit experienţa teribilă prin care a trecut după ce fostul iubit i-a aruncat cu acid pe faţă.

Cicatricile rezultate în urma atacului cu acid se întind de la frunte până la bărbie

Transportată de urgenţă la spital, Gessica Notaro şi-a petrecut următoarele două luni într-un salon al spitalului din Cesena, Rimini, acolo unde medicii au încercat să îi trateze rănile extrem de adânci.

Modelul şi cântăreaţă l-a cunoscut pe bodyguard-ul Jorge Edson Tavares în urmă cu trei ani la acvariul din Rimini, acolo unde amândoi erau angajaţi.

MSP_MDG_120117GessicaNotaro_124-JPG

 

Starea Gessicăi era atât de critică încât aceasta nu putea vorbi cu vizitatorii decât printr-un geam.

Ba mai mult, mama a trebuit să treacă printr-un proces de sterilizare intensă pentru a păşi în salonul fiicei sale.

Acum, Gessica este nevoită să aştepte un an pentru a se supune vreunei operaţii estetice.

Momentan, aceasta plăteşte 700 de euro pe lună doar pe medicamente, picături pentru ochi şi creme menite să îi amelioreze durerea cumplită.

12814040_1565502263762413_5826389645048447227_n

Între timp, fostul iubit se află după gratii şi aşteaptă primul proces

‘Am fost ca într-o închisoare timp de două luni. Nu îmi mai pot trăi viaţa ca înainte. Nu pot sta în soare, sunt captivă în această masca şi faţa mă doare tot timpul’, a mărturisit tânăra de 28 de ani.

Se pare că bărbatul nu reuşea să treacă peste despărţirea de tânără şi a devenit obsedat de ea.

Pe lângă faptul că o agasa cu telefoanele, îi trimitea mesaje de ameninţare şi chiar intenţiona să se şi sinucidă, acesta era şi agresiv.

Tavares a procurat acidul chiar de la departamentul de curăţenie al acvariului şi a atacat-o într-o seară în care Gessica ieşise în oraş cu prietenii.

Atacul cumplit a avut loc într-o parcare.

Leave a Reply