Sprâncenele pană

Industria de beauty nu încetează să ne suprindă

Fie că vorbim despre moda pistruilor tatuaţi, sclipiciul de păr sau rujul albastru, în această industrie, pur şi simplu, nu există conceptul de ‘too much’.

Teoria relatată mai sus se aplică mai ales la capitolul ‘sprâncene’

Zilele în care le pensam până mai aveam puţin şi rămâneam fără ele sunt demult apuse, deoarece trendul sprâncenelor cât mai stufoase cu un aspect enervant de natural nu ne va părăsi prea curând.

Ba mai mult, atunci când vine vorba de sprâncene, experţii promovează tot mai des motto-ul: ‘cu cât mai dese, cu atât mai bine’.

Majoritatea entuziastelor de fashion şi a bloggeriţelor sunt deschise la noi provocări, însă cel mai nou trend este mult prea absurd până şi pentru ele.

feather-eyebrows-4

 

Zilele trecute, make-up artistul de origine finlandeză Stella Sironen a postat o imagine pe Instagram cu descrierea: ‘feather brows’.

Experta susţine că sprâncenele pieptănate şi modelate astfel încât să arate precum o până va deveni cel mai ‘hot’ trend din industrie.

Deşi mulţi au luat fotografia în derâdere şi s-au grăbit să facă glume, câteva personaje influente din lumea modei au devenit obsedate de sprâncenele în formă de pană şi îl promovează peste tot.

feather-eyebrows-2

 

Tot ce trebuie să faci este să îţi separi părul de la sprâncene în două părţi şi, pe măsură ce înaintezi cu peria, să aplici un gel special sau o cremă.

 

Leave a Reply