Tiago Adrian Mutu

Fostul internaţional român a devenit tătic pentru a patra oară

A treia sa soţie, Sandra, a adus pe lume un băieţel sănătos chiar în această dimineaţă.

Tiago Adrian Mutu are 3,600 kilograme, 53 de centimetri iar tatăl său a avut norocul de a-l ţine în braţe la doar câteva secunde după operaţia de cezariană.

Adrian Mutu se află la a patra experienţă de acest gen, în timp ce pentru brunetă aceste sentimente sunt ceva cu totul şi cu totul nou.

‘O să avem un băieţel şi suntem foarte fericiţi că ne-a împlinit Dumnezeu dorinţa asta, iar acum îl aşteptăm nerăbdători. Adevărul e că atât părinţii mei, cât şi ai lui Adi, au fost extrem de fericiţi la aflarea veştii, pentru că ştiau cât de mult ne doream un copil. Mai mult decât atât, pentru părinţii mei acesta e primul nepoţel, deci vă daţi seama cât de mare e entuziasmul cu care e aşteptat’, a mărturisit Sandra înainte de naştere.

Pe platformele de socializare, noua doamnă Mutu a publicat şi o fotografie în care îşi arata burtica de gravidă iar Adi îşi ‘salută’ micuţul prin intermediul unui pupic.

Noul membru al familiei poartă numele de Tiago Adrian Mutu.

Din căsniciile anterioare cu actriţa Alexandra Dinu şi Consuelo Matos, Adi Mutu mai are încă trei copii: Mario este cel mai mare, iar fetiţele Adriana şi Maya trăiesc în prezent în Republica Dominicana alături de mama lor.

Felicitări proaspeţilor părinţi!

Leave a Reply