Gabi Enache fiica

În prezent, modelul Lena Rohozneanu este soţia handbalistului originar din Reşita, care în prezent activează la echipa constănţeană HC Dobrogea.

Potrivit unor surse apropiate fostului cuplu, ‘activitatea’ de a-i pune coarne soţului nu este ceva tocmai nou pentru Lena, care înainte de a-l cunoaşte pe fotbalistul Gabi Enache a mai fost implicată şi în alte relaţii extra-conjugale.

Partea cea mai gravă este faptul că atât bruneta cât şi fotbalistul s-au separat complet de fostele lor familii iar fiicelor ambilor din primele căsătorii au fost pur şi simplu abandonate.

În timp ce Gabi Enache şi-a părăsit soţia fără nicio explicaţie, iar Madalina este nevoită să se descurce singură, nici actuala sa parteneră nu este mai prejos.

La scurt timp după ce a hotărât să se mute în Capitală, pentru a-şi desfăşura în voie aventura cu Gabi Enache, Lena ‘încă’ Rohozneanu, şi-a lăsat fiica de nouă ani în grijă… socrilor şi a soţului.

De mai bine de un an, brunetă nu a mai trecut pe la Reşita pentru a-şi vizita fiica

Sătul de zvonurile şi de glumele făcute pe seama lui, handbalistul român şi-a început o nouă viaţă în oraşul de la malul mării.

”El știe foarte bine că mie îmi place foarte mult ceea ce fac și că niciodată nu i-aș da motive de gelozie. Este bărbatul pe care-l iubesc. De aceea m-am și căsătorit cu el. Nici din partea mea nu există vreun motiv de gelozie, cu toate că el este lector universitar și în jurul lui roiesc multe fete frumoase, iar de-a lungul timpului a fost și a rămas un bărbat râvnit în oraș”, mărturisea Lena în urmă cu doi ani, pe vremea când încă era îndrăgostită de Mihai.

11 ani – atât a durat povestea de dragoste dintre model şi handbalist

În prezent, atât Lena cât şi Gabi Enache plănuiesc să îşi întemeieze o nouă familie, alături de bebeluşul lor, care va veni pe lume în câteva luni.

Leave a Reply