Antonio Conte Inter Milan

Antrenorul italian a primit o ofertă de nerefuzat pentru a-şi depune demisia la Chelsea

La Gazzetta dello Sport scrie că Antonio Conte şi antrenorul lui Atletico Madrid Diego Simeone sunt primele două nume care figurează pe lista celor de la Inter.

Pentru a-l înlocui pe Stefano Pioli la sfârşitul acestui sezon, italienii i-au oferit lui Conte un contract în valoare de 42 de milioane de euro.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, Inter Milan este de părere că Simeone ar reprezenta o soluţie mult mai simplă şi rapidă spre deosebire de boss-ul de la Chelsea care a impus o serie de condiţii.

În cazul în care îi vor accepta condiţiile şi vor decide să meargă mai departe cu Antonio Conte, Inter Milan va fi nevoit să scoată din buzunar aproape nouă milioane de euro pe sezon, timp de cinci ani.

Atât soţia cât şi fiica sa au rămas în Italia iar fostul internaţional a Antonio Conte care a rămas în cursa Premier League încă din primul său sezon la Stamford Bridge a recunoscut că îi este foarte dor de familie de când s-a mutat în Marea Britanie.

Conte a confirmat că cele două se vor muta în Marea Britanie în decursul acestui an.

Luna trecută, mai multe surse din interiorul clubului britanic au dezvăluit că Antonio Conte este nemulţumit de politica transferurilor a lui Chelsea şi nu numai.

 

Leave a Reply