Snapchat World Lenses

Snapchat prinde viaţă!

Cea mai populară aplicaţie din rândul tinerilor a lansat funcţia World Lenses.

World Lenses a fost creat pe baza realităţii virtuale şi cuprinde o serie de elemente 3D pe care le poţi plasa oriunde, inclusiv în spaţiul din afara obiectivului foto.

Utilizatorii se pot distra cu un curcubeu sclipitor, floricele colorate, un norişor trist şi, de ce nu, un logo plutitor ‘OMG’.

Snapchat a adăugat World Lenses în luna noiembrie a anului trecut iar tehnologia este similară celei folosite în cazul aplicaţiei Pokemon Go.

Elementele 3D incluse în funcţia World Lenses pot fi mărite, micşorate şi pot fi plasate în spatele obiectelor.

ezgif-1-41861f1abe

 

Pentru a se asigura că utilizatorii vor beneficia de distracţie maximă, există şi un element care îţi permite să plantezi seminţe.

Pur şi simplu arunci seminţele pe jos şi în câteva secunde, florile vor creşte şi se vor transforma într-o imagine superbă.

Pentru a folosi şi funcţia de realitate augmentată, trebuie doar să ţii degetul apăsat pe ecran pentru a activa selecţia de obiective prezenta în partea de jos a ecranului.

Potrivit unor surse din interior, creatorii aplicaţiei au folosit un ghid 3D pentru a recunoaşte împrejurimile şi pentru a face obiectele să pară cât mai realiste.

Se pare că decizia fondatorilor Snapchat de a nu ceda în faţa lui Mark Zuckerberg a fost una înţeleaptă deoarece Snapchat a devenit reţeaua de socializare a momentului.

În anul 2013, Facebook a vrut să cumpere Snapchat pentru suma de trei miliarde de dolari.

Leave a Reply