Timişoara Facebook

Un bărbat din Timişoara a fost silit să se prezinte la o staţie de poliţie locală din cauza unor… fotografii publicate pe platforma de socializare Facebook.

Deşi, la prima vedere, imaginile par inofensive, ceea ce i-a deranjat pe ofiţerii din Timişoara se pare că a fost descrierea care însoţea cele două imagini, relatează tion.ro.

Într-o zi obişnuită, în timp ce se plimba cu bebeluşul afară, bărbatul ajuns în fata staţiei de poliţie, a constatat că nu are loc să treacă.

Vehiculele poliţiei locale erau înghesuite pe trotuarul din fata instituţiei publice iar pietonii erau nevoiţi să treacă pe partea carosabilă pentru a ocoli ‘parcarea’ improvizată de către ofiţeri.

‘Milițiene Cojan, tu și adunătura ta de nesimțiți, ce-ar fi să vă auto-amendați?’ – cam aşa suna descrierea adăugată de Corneliu Vaida.

Cuvintele usturătoare au ajuns şi la urechile poliţiştilor, care vizibil deranjaţi l-au ‘onorat’ cu o citaţie, pe care au redenumit-o politicos ‘invitatie’.

‘în lucrarea privind conținutul mesajelor postate pe rețelele de socializare respectiv Facebook în data de 13.04 și 14.04.2017, în vederea clarificării’, sugerează invitaţia trimisă şi semnată de către poliţistul timişorean Dorel Cojan.

În cazul în care nu se va prezenta la data menţionată, se vor aplica sancțiunile prevăzute de art. 2 pct. 33 din Legea nr. 61/1991, republicată, mai scrie în ‘invitație’.

Pe conceptul ‘nicio fapta bună nu rămâne nedepsita’, bărbatul care a vrut să scoată în evidenţă o greşeală comisă fix de persoanele care ar trebui să fie modele demne de urmat, trebuie acum să suporte consecinţele.

Leave a Reply