vila Keeping Up With The Kardashians

Dacă îţi doreşti să trăieşti exact ca un reality star, aceasta este ocazia perfectă pentru tine

Vila somptuoasă folosită de producătorii show-ului Keeping Up With The Kardashians pentru a atenţiona publicul că acţiunea se mută în locuinţa lui Kris Jenner a fost scoasă la vânzare.

În realitate, managerul în vârstă de 61 de ani locuieşte în cartierul Hidden Hills din California iar vila luxoasă pe care o tot vedem în Keeping With The Kardashians este folosită pentru a proteja intimitatea şi siguranţa familiei.

Casa scoasă la vânzare este situată la doar o oră distanţă de locuinţa reală a brunetei în zona Studio City.

Potrivit platformei de specialitate, Los Angeles Times Hot Property, reşedinţa incredibilă este acum disponibilă pentru aproape nouă milioane de dolari.

În urmă cu trei ani, proprietarii săi au mai avut o tentativă de a o pune la vânzare pentru un preţ mult mai mic însă, în cele din urmă, au hotărât să mai aştepte.

În cazul în care vila extravaganta iti face cu ochiul, intimitatea şi securitatea nu vor reprezenta două probleme deoarece întreaga reşedinţa este împrejmuită de un gard imens.

Majoritatea fanilor, în momentul în care trec prin zonă recunosc locuinţa imediat însă ceea ce nu ştiu este faptul că interiorul este cu totul şi cu totul diferit.

În timp ce Kris şi-a decorat casa într-un stil mult mai modern, predominat de nonculorile alb şi negru, reşedinţa din Studio City este decorată în totalitate în stil baroque.

 

Leave a Reply