Ilie Năstase Serena Williams

Are sau nu are legătură atitudinea lui Ilie Năstase din ultima vreme cu situaţia de acasă?

Nu avem de unde să ştim acest lucru însă cert este că Năstase a cam luat-o razna în ultima vreme.

Scandalul care a izbucnit la meciul de tenis dintre Sorana Cirstea şi Johanna Konta încă ocupa primele pagini ale ziarelor.

Înainte de evenimentul sportiv organizat în Mamaia viaţa personală a fostului atlet reprezenta deja o carte deschisă pentru presă.

În timp ce Brigitte lansa zilnic tot felul de declaraţii controversate, Ilie Năstase nu ştia în câte să se mai împartă.

Ameţit de atâtea probleme, fosta legendă a tenisului a clacat

Din nefericire pentru el, momentul în care a cedat psihic nu a fost unul tocmai potrivit pentru imaginea sa.

Având în vedere că locul era împânzit de jurnalişti şi presa, tantrumul lui Ilie Năstase a devenit cel mai nou subiect de cancan.

În timp ce îi făcea pe arbitrii, pe jucători şi pe jurnalişti ou cu oţet, Năstase a profitat de momentul său de respiro pentru a face câteva declaraţii şi despre No.1 mondial din WTA Serena Williams.

“Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?”, a declarat Năstase atunci când a fost întrebat ce părere are despre sarcina tenismenei.

Afirmaţia a ajuns până şi la urechile americancei, care şi-a exprimat dezamăgirea legată de atitudinea lui Năstase.

“Mă dezamăgeşte să ştiu că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face asemenea comentarii rasiste faţă de mine şi faţă de copilul meu nenăscut, dar şi comentarii sexiste faţă de colegele mele.

Am spus-o cândva şi o voi mai spune o dată, am ajuns departe, dar mai avem mult de progresat. Da, am depăşit multe bariere, cu toate acestea mai sunt multe altele de depăşit. Asta sau orice altceva nu mă va opri din a împrăştia dragoste, lumina şi pozitivism în tot ceea ce fac. Voi continua să stau dreaptă pentru ceea ce e corect. Nu mi-e teamă spre deosebire de tine. Vezi, eu nu sunt o laşă”, a scris ea pe Inst

Leave a Reply