Vremurile în care cele mai celebre topmodele, actriţe şi cântăreţe dezvoltaseră o adevărată pasiune pentru iubiţii rockeri sunt de mult apuse.

Deşi un astfel de bad boy venea la pachet cu o serie de obiceiuri nu tocmai sănătoase, cum ar fi consumul exagerat de substanţe interzise, dependenţa de alcool şi un program haotic, nimic din toate astea nu contau pentru fetele noastre.

De ce? Pentru că în vremurile acelea faptul ca iubitul tău făcea parte dintr-o trupă rock foarte celebră era singurul aspect care conta şi care te propulsa în elita de la Hollywood.

Vremurile, gusturile şi priorităţile vedetelor s-au schimbat

Şi încă cum! Având în vedere că internetul ne-a cam aparat vieţile, un model sau o actriţă este egală cu ‘zero barat’ dacă nu se afişează la braţul unui inginer sau a unui geniu din industria tech.

Desigur, acest gen de bărbat îşi va petrece aproape toată ziua muncind, concentrându-se pe dieta sa vegetariană iar pierdutul nopţilor iese din discuţie, spre deosebire de rockstarurile de altădată.

Pentru a vă demonstra că un iubit tocilar şi, pe deasupra, miliardar este cel mai hot trend la ora actuală, noi am pus la cale o listă de femei celebre care au adoptat deja curentul.

 

Leave a Reply