si-a amputat propriul picior

Bărbatul originar din Botoşani şi-a amputat piciorul şi, în momentul în care s-a deplasat la spital, le-a încredinţat membrul inferior medicilor.

Botoşăneanul în vârstă de 56 de ani i-a lăsat pe medici cu gurile căscate, motivând că ‘nu mai suporta durerea’, fapt ce l-a determinat să îşi reteze propriul picior.

După ce şi-a revenit, bărbatul a povestit staff-ului că se afla într-o stare avansată de ebrietate în momentul în care a hotărât să ia un topor şi să recurgă la gestul macabru.

‘Nu ştiu ce s-a întâmplat. Mă durea tare piciorul. Efectiv nu ştiam ce fac. Vedeam nişte vedenii. Am ajuns cu piciorul tăiat. Nu ţin minte nimic. Vedeam nişte reptile. Acum îmi pare rău că am ajuns fără picior”, le-a povestit botoşăneanul cadrelor medicale.

‘Atât de determinat a fost, încât a încercat de trei ori până a reuşit. Mai avea două plăgi, una mai jos de genunchi, a doua câţiva centimetri mai jos, iar a treia oară deasupra gleznei. Nu am văzut aşa ceva în viaţa mea’, a povestit şocat un asistent din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.

‘Ajungi spre pensie şi nu le vezi pe toate în activitatea medicală. Un pacient cu etilism cronic, cu multiple traumatisme accidentale în istoric, a venit sâmbătă cu o amputaţie voluntară de picior, la nivel supramaleolar. Ceva nu i-a convenit la piciorul lui, a luat toporul şi l-a tăiat”, a declarat medicul primar Radu Malancea, şeful secţiei ortopedie-traumatologie pentru Monitorul de Botoşani.

Leave a Reply