Fostul acţionar de la Dinamo a primit aprobarea conducerii Penitenciarului Jilava pentru a asista la botezul lui Milan Cristian şi pentru a petrece 24 de ore acasă în sânul noii sale familii.

cristi_borcea_jilava

Afaceristul originar din Capitală şi fostul topmodel de talie internaţională au sărbătorit creştinarea fiului lor de aproape un an într-un cadru restrâns, alături de câţiva prieteni apropiaţi.

În acest fel Valentina şi Cristi au marcat şi prima lor apariţie publica în calitate de cuplu în compania micuţului lor.

cristi_borcea_jilava_03

Jurnaliştii s-au înghesuit în faţa locuinţei celor doi şi au luat cu asalt fiecare invitat în parte.

cristi_borcea_jilava_02

Cu toate astea, cea mai controversată declaraţie pare să fie a nasului de cununie Gigi Becali, care a făcut câteva afirmaţii neaşteptate:

‘Nu va face nicio nuntă cu Valentina Pelinel. Mi-a spus mie. El nu gândește acum. După atâția ani la pușcărie. El nu a mai ieșit de un an și 4 luni. Nu face botezul. E doar familia, alături de 7-8 persoane, câteva prietene de-ale Valentinei. Îi e frică să facă petrecere. I-a fost frică să nu fie pozat, filmat. Eu știu de la mine: îmi spuneau, băi dacă vrei să mai pleci ferește-te să fii văzut. Eu știu ce mi s-a întâmplat mie. Mâine se întoarce la pușcărie’, a declarat Gigi Becali la un post TV.

Leave a Reply