UPDATE 13.49: Autoturismul marca Audi cu numărul de înmatriculare CT 15 YHK care a dispărut în seara de 30 aprilie din zona Dacia a fost găsit de către anchetatori la periferia oraşului Cernavodă.

Potrivit ultimelor informaţii, maşina de lux era abandonat şi unul dintre cauciuri era spart.

Totodată, poliţiştii responsabili de anchetă urmează să stabilească circumstanţele exacte ale furtului.

În ultimele trei zile, ‘fenomenul’ straniu a luat cu asalt oraşul de la malul mării

Proprietarii unor bolizi de lux s-au trezit cu locurile de parcare goale.

În ciuda faptului că au depus plângeri la poliţie la scurt timp după constatarea furtului, nimeni nu a văzut absolut nimic iar, până în prezent, autorităţile nu deţin nicio pistă.

După ce au constat că poliţia municipală este ‘legata la maini’ din cauza lipsei de probe şi informaţii, constantenii păgubiţi au apelat la reţelele de socializare.

Prima victimă este proprietarul unui autoturism marca Audi, care a raportat prejudiciul în seara de duminică, 30 aprilie.

“Seara trecută (30 aprilie – n.r.) a fost furat autoturismul Audi A6 cu numărul din zona Dacia. Dacă o vede cineva, vă rog sunați la numărul 0747.053.005. Orice informație este binevenită!”, a scris pe Facebook Mihai V., în speranţa că cineva îi va furniza vreo informaţie.

La nici două zile după ce Audi-ul lui Mihai a dispărut ca prin magie, hoţii au dat o nouă lovitură

De data aceasta, infractorii au luat în vizor două vehicule, parcate în zona Macul Roşu.

Azi dimineaţă în jurul orei 3:30-4:00, au fost furate 2 maşini din zona Macul Roşu (tomis 3), Mercedes-ul E Class 250 CDI 4Matic din 2011-2012, cu numărul de înmatriculare CT-01-NOP de culoare gri şobolan şi Ford Focus-ul an 2007 culoare gri şobolan cu nr de înmatriculare CT-81-AMH, au dispărut fără nicio urmă.

Unul dintre proprietari a recurs la aceeaşi metodă ca şi deţinătorul Audi-ului de culoare albă şi a postat un anunţ disperat pe Facebook.

Leave a Reply