În ultimele trei zile, ‘fenomenul’ straniu a luat cu asalt oraşul de la malul mării

Proprietarii unor bolizi de lux s-au trezit cu locurile de parcare goale.

În ciuda faptului că au depus plângeri la poliţie la scurt timp după constatarea furtului, nimeni nu a văzut absolut nimic iar, până în prezent, autorităţile nu deţin nicio pistă.

După ce au constat că poliţia municipală este ‘legată la mâini’ din cauza lipsei de probe şi informaţii, constănţenii păgubiţi au apelat la reţelele de socializare.

Prima victimă este proprietarul unui autoturism marca Audi, care a raportat prejudiciul în seara de duminică, 30 aprilie.

‘Seara trecută (30 aprilie – n.r.) a fost furat autoturismul Audi A6 cu numărul CT 15 YHK din zona Dacia. Dacă o vede cineva, vă rog sunați la numărul 0747.053.005.

Orice informație este binevenită!’, a postat Mihai V. pe Facebook, în speranţa că cineva îi va furniza orice informaţie.

 

Capture

 

La nici două zile după ce Audi-ul lui Mihai a dispărut ca prin magie, hoţii au dat o nouă lovitură

De data aceasta, infractorii au luat în vizor două vehicule, parcate în zona Macul Roşu.

Azi dimineaţă în jurul orei 03.30 – 04.00, au fost furate două maşini din zona Macul Roşu (Tomis 3), Mercedes-ul E Class 250 CDI 4Matic din anul 2011-2012, cu numărul de înmatriculare CT-01-NOP de culoare gri şobolan şi Ford Focus-ul din 2007 de culoare gri şobolan cu numărul de înmatriculare CT-81-AMH, au dispărut fără nicio urmă.

1

 

Unul din proprietarii celor două vehicule furate mai recent a recurs la aceeaşi metodă ca şi deţinătorul Audi-ului de culoare albă şi a postat un anunţ disperat pe Facebook.

Leave a Reply