La scurt timp după ce autoturismul marca Audi cu numărul de înmatriculare CT 15 YHK a fost găsit de către anchetatori în apropierea oraşului Cernavodă şi ultimii doi şoferi păgubiţi pot răsufla uşuraţi.

‘Mercedesul E Class a fost găsit în Cernavoda, abandonat! Mulţumim Poliţiei Romane pentru promtitudine şi profesionalism şi celor ce ne-au ajutat pe facebook cu share-uri, comentarii, informaţii! Să dăm o mână de ajutor şi pentru proprietarii Fordului Focus gri metalizat, CT 81 AMH! Vă rog cât mai multe share-uri!’, a publicat unul dintre posesorii celor două automobile furate la o zi după Audi-ul alb.

În timp ce vehiculul marca Mercedes a fost descoperit de către poliţişti tot la periferia oraşului Cernavodă, deţinătorul Ford-ului de culoare gri a descoperit cu stupoare că vehiculul său a fost localizat mult mai aproape decât şi-ar fi imaginat.

Maşina constănţeanului se afla în zona Tomis Nord, chiar lângă Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

În timp ce posesorul Ford-ului şi-a găsit autoturismul fără nicio zgârietură, constănţeanul cu Mercedes nu poate spune acelaşi lucru.

Maşina era zgâriata în mai multe locuri iar pragul era strâmb

Cu toate acestea, ambii sunt mulţumiţi că şi-au recuperat autombilele deoarece toată lumea îi sfătuia deja să se resemneze cu ideea.

 

Leave a Reply