Dacă acum zece ani, o vacanţă de 1 Mai la malul mării consta într-o plimbare prin staţiuni, urmată de un prânz relaxant servit la o terasă şi o seară frumoasă alături de prieteni într-un club din Mamaia, de mai bine de şase ani lucrurile au luat o cu totul şi cu totul altă întorsătură.

Mai precis, vacanţa la mare nu înseamnă ‘nimic’ fără un check-in la celebrul Loft

Sau, cel puţin, asta spun majoritatea tinerilor, care par să devină din ce în ce mai obsedaţi de această locaţie exclusivistă.

Sute de filmări, fotografii şi transmisiuni LIVE pe Snapchat, toate realizate în aceeaşi locaţie de prestigiu.

Se pare însă că spre deosebire de alţi ani, sezonul estival 2017 se anunţă a fi unul incendiar, sau cel puţin asta judecăm după preview-ul de care am avut parte în weekend-ul de 1 Mai.

Mini-vacanţa a reprezentat prilejul perfect pentru băieţii de oraş ai Capitalei pentru a se întrece în notorietate şi potenţă financiară.

După ce miliardarul de origine indiană Kumar Laddha a cheltuit câteva zeci de mii de euro pe câteva sticle de şampanie marca Armand de Brignac, o altă dovadă a dezmăţului de la Loft a fost publicată în exclusivitate de către Replica Online.

Nota de plată incredibilă în valoare de 142.900 de lei i-a lăsat cu gurile căscate până şi pe inspectorii ANAF, care erau de părere că le-au văzut pe toate!

Leave a Reply