Femeia susține că a fost agresată într-un parc din zona Tomis Nord deoarece a avut “tupeul” să îi sugereze unei alte doamne să nu mai arunce pe jos cojile de semințe.

Între timp, femeia acuzată a depus şi ea o plângere la poliţie deoarece, spune ea, a fost agresată de către tatăl primei doamne.

“Acum jumătate de oră (6 iunie – n.r.) am fost bătută de specimenul acesta de om (care se pare că este şi mamă) la locul de joacă! Am avut îndrăzneala să o rog frumos să îşi strângă seminţele pe care le-a aruncat pe jos deoarece cel mic vroia să le mănânce. Răspunsul: Pleacă, fă, în… mea, vezi-ți dracu’ de treabă. Am luat telefonul şi am pozat-o (eu sunt omul care crede că poate să schimbe ceva în ţara asta, atât le las copiilor mei, valori şi sper eu o ţară frumoasă şi curată) moment în care m-a luat serios la bătaie. Am plecat val vârtej deoarece fata mea începuse să plângă şi îi era foarte frică. Tot ea mă ameninţa că sună la poliţie pentru că m-a apărat tatăl meu. Eu trebuia să sun însă în disperare mi-am luat repede faţa din situaţia aceea. Copilul meu este speriat şi traumatizat. În momentul acesta plâng şi îmi vine să urlu. Nu merită fata mea să vadă scena asta. I-am explicat tot însă este greu la 4 ani să priceapă toate detaliile. Nu este normal. Nu vreau să trăiesc aşa. Nu vreau ca şi copiii mei să trăiască lângă aceşti oameni. Fata mea (4 ani) face voluntariat cu tati să strângă gunoaiele de la locurile de joacă. Later edit: se numeşte Andreea Ostahie” – este descrierea adăugată de Oana Sarandi pe Facebook.

Partea şi mai ciudată este faptul că în decursul aceleiaşi zile, în discuţie ‘a aparut’ şi mămica acuzată

“Oameni buni, nu credeţi în această persoană! Sunt mama a doi copii minori şi niciodată nu aş putea agresa pe cineva, mai ales într-un parc de copii. Am martori, am depus plângere la Poliţie. Mi-a spart telefonul iar tatăl acesteia m-a lovit fără nici un motiv doar pentru simplul fapt că am rugat-o să nu mă mai jignească şi să nu mai îmi facă poze deoarece nu are nici un drept. Am martori cum tatăl ei a venit din spate și m-a lovit. Semințele de pe jos nu erau ale mele. Da, aveam semințe, dar eu nu mâncam. O să dovedesc în instanță că eu nu am lovit”, a răspuns Andreea Ostahie.

Leave a Reply