În ceea ce priveşte stabilitatea emoţională, fostul parlamentar roman trece printr-o perioadă nu tocmai benefică

În ciuda faptului că scandalul cu fosta soţie şi fiica sa, Ioana, este încă în plină desfăşurare, Cristian Boureanu, pare că tine cu tot dinadinsul să apară pe primele pagini ale tabloidelor cu tot felul de subiecte care mai de care mai controversate.

Joi seara, după o ieşire cu prietenii, fostul politician şi actuala sa parteneră sa de viaţă au fost preluaţi de către şoferul lor personal.

În drum spre locuinţa de pe Calea Plevnei, în zona pieţei Charles de Gaulle, vehiculul lui Boureanu a fost tras pe dreapta de către un ofiţer al Poliţiei Rutiere Romane.

Nu cunoaştem cu exactitate motivul pentru care fostul soţ al Irinei Soanca a ales să reacţioneze astfel, însă potrivit martorilor, Cristian Boureanu se afla într-o stare de ebrietate extrem de avansată.

„În jurul orelor 1.30, un echipaj de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere aflat în serviciu a oprit pentru control, pe Bulevardul Aviatorilor, un autoturism în care se aflau 3 persoane. Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele, moment în care pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant, proferând injurii și amenințări poliţiştilor. La solicitarea poliţiştilor de a se calma, acesta l-a lovit pe un polițist cu piciorul în zona inghinală şi i-a fost prinsă mana în portiera autoturismului. Bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”.

Ulterior, Boureanu a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca.

Leave a Reply