Fostul edil al oraşului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel în dimineaţa zilei de 7 iunie 2017.

”Cu tristețe vă anunțăm că astăzi 7 iunie 2017 a plecat la cele veșnice domnul consilier parohial Ioan Ovidiu Brăiloiu, fost primar al orașului Eforie Nord între anii 2004-2016.

 

Va rămâne în memoria noastră prin sprijinul și dragostea pe care a arătat-o față de toate cultele din orașul nostru. În timpul mandatului său a ridicat trei așezăminte parohiale, a refăcut două case parohiale, s-a implicat în refacerea și înfrumusețarea locașurile de cult, biserici, geami, case de rugăciune. Era mereu alături la momentele importante din viața bisericii, sprijinindu-ne la organizarea hramurilor, a diverselor activități sociale.

La rugămintea noastră a ridicat locuințele sociale pentru cei rămași fără case. La Biserica Naşterea Domnului din Eforie Nord ne-a sprijinit la lucrările de refacere a exteriorului bisericii. Dumnezeu să – l ierte și să-l odihnească! Veșnică lui pomenire”, a postat pe pagina de Facebook Parohia Ortodoxă Eforie Nord ÎI, Biserica Nașterea Maicii Domnului.

Ovidiu Brăiloiu va fi condus pe ultimul drum în cursul zilei de astăzi, 9 Iunie, la cimitirul local din Eforie Nord.

Politicianul de origine constănţeana avea 49 de ani, era căsătorit cu designerul Otilia Brăiloiu şi împreună aveau două fetiţe.

Leave a Reply