Fosta prezentatoare TV şi omul de afaceri Mihai Ivănescu au hotărât să pună capăt mariajului de zece ani

Roxana Ciuhulescu şi tatăl fetiţei sale, Cleopatra, o iau pe drumuri separate deoarece, spune ea, lucrurile nu mai pot continua în acest ritm.

„Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie, decât direcţia lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după 10 ani, am decis împreună să punem punct căsniciei. În ce mă priveşte, îmi voi continua viaţa, dedicându-mă creşterii fetiţei noastre şi hobby-urilor cu şi fără motor care mă definesc ca persoană. Acestea sunt singurele declaraţii pe care le dau despre acest subiect. În speranţa că îmi va fi respectat dreptul la viaţă personală, rog toţi colegii din presă să înţeleagă că am dreptul la intimitate. Vă doresc să aveţi parte de tot ce nu puteţi cumpăra cu bani: sănătate, fericire şi dragoste “, a publicat Roxana pe blogul ei personal.

Postarea fostei ‘promoteriţe’ nu i-a surprins absolut deloc pe apropiaţi, deoarece lucrurile între ea şi Mihai au început să ‘scartaie’ de ani buni.

Ba mai mult, în urmă cu trei ani, presa din România vehicula ca Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivanescu plănuiau să îşi spună ‘Adio’ însă de dragul fetiţei lor au hotărât să îşi mai acorde câte o şansă.

Leave a Reply