Cetăţeanul american care a drogat şi a abuzat sexual mai mulţi tineri din oraşul Constanţa era ferm convins că va scăpa ieftin

Se pare însă că procurorii constănţeni au contestat decizia adoptată săptămâna trecută de către magistraţi, care sugera eliberarea violatorului pe o perioadă de aproximativ două luni.

Etan Tzvi Dimant este student în anul IV la Facultatea de Medicină iar obiectele şi substanţele pe care le deţinea în apartamentul său situat pe strada Mircea cel Bătrân i-au lăsat pe poliţişti cu gurile căscate.

Student la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Ovidius, bărbatul în vârstă de 35 de ani frecventa clubul de noapte Goblin, spun poliţiştii.

Tot acolo, acesta aborda diverşi bărbaţi, cărora le punea tranchilizante cu efect mediu sau minor în băuturi şi, ulterior, îi invita la el acasă.

Potrivit Replica Online, doi tineri din Medgidia le-au oferit procurorilor cele mai complexe detalii legate de modul de operare al lui Dimant.

În seara de 12.06.2017, cei doi bărbaţi au ajuns în apartamentul lui Etan, acolo unde ‘au simţit că li s-a rupt firul’.

În timp ce ‘râdea’, americanul a aşteptat ca drogul să îşi facă efectul până la capăt pentru a-şi satisface imaginaţia bolnavă.

Spre dimineaţă, tinerii s-au trezit dezbrăcaţi şi au reuşit să plece din apartament

În drum spre casă, aceştia au provocat un accident rutier minor deoarece se aflau încă sub efectul drogurilor.

Luaţi la întrebări de către poliţişti, tinerii au povestit totul.

Mărturia lor a reprezentat şi momentul cheie în care poliţiştii au hotărât să pună la cale un flagrant pentru a-l prinde pe violator.

Leave a Reply