Odată cu sezonul estival, a început şi sezonul “de vânătoare” pentru hoţii de maşini

Cele mai vizate automobile sunt cele ale turiştilor din ţară, iar infractorii nu mai aşteaptă nici măcar lăsarea serii pentru a acţiona.

Trei astfel de indivizi au fost “filaţi” ieri de către un constănţean vigilent, pe care hoţii nu l-au sesizat deoarece erau mult prea ocupaţi să dea târcoale unui vehicul marca Volkswagen cu număr de Olt.

Capture

Ţinta părea cu atât mai “apetisantă” deoarece, potrivit lui Marius, în maşină erau lăsate la vedere un portofel, un rând de chei şi un iPhone.

wewe

“Stăteam în propriul autoturism pentru că parcasem în zonă și vorbeam la telefon. În acest timp i-am văzut pe cei trei că se tot învârteau în jurul acelei mașini. Se apropiau, se uitau pe geam, se împingeau în portiere. Când trecea cineva, că strada era circulată, se îndepărtau ușor și râdeau, se făceau că se leagă la șireturi.

eee

Apoi iar se apropiau, se uitau în jur… Atunci am întrerupt convorbirea și am dat să le fac o poză. Unul dintre ei m-a văzut, m-a fixat cu privirea. Atunci am vrut să cobor la ei, dar au plecat toți, cu pași repezi”, a declarat, pentru Replica, Marius, care locuiește în zonă.

Potrivit constănţeanului tentativa de furt s-a desfăşurat pe Strada Suceava, în cartierul Tomis Nord.

Leave a Reply