Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, este, fără dar şi poate, unul dintre cei mai dedicaţi oameni atunci când vine vorba de salvarea de vieţi omeneşti.

Întregul mapamond îl laudă pentru profesionalismul ieşit din comun şi pentru proiectele inedite desfăşurate în decursul a 30 de ani de carieră.

Cu toate astea însă, puţini ştiu că medicul de origine palestiniană născut în Siria, a renunţat complet la tot ceea ce înseamnă viaţa personală sau familie pentru a se dedica cauzei sale.

Celebru pentru discreţia ieşită din comun atunci când vine vorba de viaţa personală, Arafat a făcut câteva dezvăluiri neaşteptate într-o emisiune marca B1 TV la care a participat recent.

”Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite așa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viață personală care să fie dedicată unei familii. Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat. La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate”, a mărturisit Secretarul de Stat.

Leave a Reply