Fostul moderator de la Prima TV îşi aniversează cele 41 de primăveri în Grecia alături de familie şi prieteni apropiaţi

Huidu călătoreşte în republica elena de cel puţin două ori pe şi dacă ar fi nevoit să renunţe vreodata la România în favoarea altei tari aceea ar fi cu siguranta Grecia.

După mai bine de şapte ani în care lupta cu proprii demoni şi-a pus amprenta pe psihicul său, Şerban a ajuns în sfârşit într-un moment al vieţii în care a realizat că trebuie să ia totul mai uşor.

În anul 2010, fostul coleg al lui Mihai Găinuşa era cât pe ce să îşi piardă viaţa în timpul unui accident la schi iar un an mai târziu, realizatorul TV a fost implicat într-un accident auto tragic.

Incidentul extrem de mediatizat s-a soldat cu moartea a trei persoane şi, la vremea aceea, l-a determinat pe fostul moderator să se retragă definitiv din viaţa publică.

“Sunt niște sechele pe care o să le am toată viața. În general, după un accident de genul ăsta, în primii trei ani te recuperezi cam 90%, iar restul de 10% îi recuperezi destul de greu, în ani de zile. Nu mai sunt probleme majore, ca înainte, dar, pe de altă parte, poate e mai bine că accidentul respectiv m-a oprit un pic, m-a forțat să iau lucrurile mai ușor. Lucrul ăsta, accidentul de la schi, m-a mai calmat, ca să spun așa. Nu mai vorbesc atât de repede, nu mai schiez atât de repede, stau mai mult și ascult oamenii, ascult mai mult, sunt lucruri pe care le iau că fiind pozitive, lucruri care mi s-au întâmplat în viață și sunt bune. Dar nu mai sunt cel de dinainte, clar. Cei care m-au cunoscut înainte știu”, a mărturisit Şerban Huidu pentru Prima Tv.

 

 

Leave a Reply