Fondatorul grupului Intact Media a fost plasat sub eliberare condiţionată de către magistraţii Tribunalului Bucureşti după aproape trei ani de închisoare

Cu mai puţin de o săptămână înainte de a afla vestea incredibilă, fostul politician român se pregătea să fie supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Universitar, acolo unde era internat de câteva zile pentru investigaţii.

Reţinut în afirmaţii, Voiculescu a ţinut să facă câteva precizări înainte de a se urca în maşina:

“Indiferent de vorbe, mie mi-au fost furaţi trei ani din viaţă. Nu îmi mai dă nimeni aceşti ani, chiar dacă intră Băsescu la închisoare. Cât am stat în puşcărie am avut două sentimente deosebite. Primul era un sentiment de durere a pleoapelor – motivul e faptul că stăteam mult cu ochii închişi, stăteam mai mult de jumătate din timp cu ochii închişi. Mi-am creat un acvariu în care am reuşit să trăiesc. Al doilea e un sentiment greu de suportat pentru că 12 familii au avut de suferit din cauza mea”, a declarat afaceristul roman.

Dan Voiculescu a fost condamnat în luna august 2014 la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

În decursul celor doi ani şi 11 luni de închisoare, conservatorul în vârstă de 70 de ani a scris nu mai puţin de 11 cărţi.

 

 

Leave a Reply