Complexul turistic deţinut de afaceristul de origine libaneză Mohammad Murad vine cu o propunere cel puţin interesantă pentru turiştii care plănuiesc să se cazeze în: Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury sau Phoenicia Royal.

Pentru cei care au vizitat cel puţin o dată complexul, nu mai reprezintă un secret faptul că bucătăria şi preparatele savuroase reprezintă unul dintre motivele principale pentru care turiştii aleg să îşi petreacă vacanţele de pe litoral aici.

De cele mai multe ori însă, pe lângă distracţie şi relaxare, aceştia pleacă cu mai multe kilograme în plus.

Ce propune grupul Phoenicia?

Echipa de advertising şi PR a complexului sugerează că familiile sau grupurile care îşi programează sejurul în perioada promoţiei vor beneficia de un discount de 50% faţă de tariful standard numai dacă la momentul check-outului vor avea aceleaşi kilograme.

Potrivit Cancan, în cazul în care, la finalul sejurului, vor avea aceeaşi greutate sau mai puţin, preţul sejurului va rămâne acelaşi, adică mai mic cu 50% faţă de tariful standard

Oaspeţii cu o greutate mai mare cu 1%, vor primi o reducere de numai 40% din valoarea sejurului. Dacă greutatea va fi mai mare de 2% faţă de momentul sosirii, atunci reducerea va fi de 30%.

 

Leave a Reply