În urmă cu doi ani, chiar pe vremea asta, Scarlatescu avea nu mai puţin de 123 de kilograme

De atunci, Cătălin Scărlătescu a dat jos nu mai puţin de 30 de kilograme şi pare că nu are de gând să se oprească din slăbit.

Potrivit declaraţiilor făcute de bucătar, noua silueta se datorează în mare parte faptului că a renunţat la… pâine.

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, declara bucătarul.

Se pare însă ca, în realitate, lucrurile nu stau chiar aşa…

O persoană din anturajul juratului de la Chefi la cuţite contrazice teoria promovată de Scărlătescu şi spune că totul se datorează chirurgilor.

“De fapt, Scărlătescu nu a slăbit cu ajutorul unei diete stricte, şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului, în secret, la un spital de chirurgie estetică şi reparatorie. Ulterior, bineînţeles, regimul alimentar recomandat pe care l-a urmat, l-a ajutat să slăbească”, a declarat pentru CANCAN un prieten apropiat.

Leave a Reply