Big Boat Party

Sute de tineri au crezut că li se face o favoare în momentul în care aşa-zisul organizator le-a vândut biletele la “petrecerea anului” pentru suma de “numai” 400 de lei

Având în vedere că evenimentul exclusivist promovat sub denumirea de Big Boat Party se apropia cu paşi repezi, celelalte părţi implicate şi persoanele care şi-au achiziţionat bilete urmau să fie înştiinţaţi cu privire la locaţia exactă.

După ce câţiva păgubiţi au sesizat că ceva nu este în regulă, aceştia au sunat la numărul de contact de pe site-ul oficial al evenimentului la care… ce credeţi?

Nu a răspuns absolut nimeni şi asta pentru că petrecerea este şi a fost de la bun început ceva fictiv iar aşa-zisul organizator, Daniel Chirica, a fugit cu toţi banii.

Ba mai mult, potrivit presei din ţară, totul a fost o esrocherie bine pusă la punct de la început iar bărbatul nu se afla la prima abatere de acest gen.

Replica scrie că mai multe persoane au hotărât în cele din urmă să depună plângeri la poliţie deoarece prejudiciul total se ridică la suma de 400.000 de lei.

“Începând de vineri, 28 Iulie și până ieri, persoana respectivă nu ne-a mai răspuns la niciun telefon, email sau sms, urmând ca ieri să primim pe mail o înștiințare că evenimentul nu va mai avea loc”, a declarat reprezentatul unei companii de la malul mării, care i-a asigurat lui Daniel Chirica o serie de servicii, în schimbul cărora trebuiau să primeasa bilete gratis.

Leave a Reply