Soţia lui Ilie Năstase s-a convertit la religia penticostală cu puţin timp înainte să îl cunoască pe tenismen

Adepţii credinţei penticostale sunt cunoscuţi pentru stilul de viaţă predominat de simplitate şi modestie.

Judecând după ultimele postari publicate de Brigitte Sfat pe social media, am putea să afirmăm că relaţia cu Duhul Sfânt este ultimul lucru care ne trece prin minte.

“Eu am fost catolică, dar am avut foarte multe probleme şi am umblat pe la multe biserici. Voiam să scap de vrăji şi de lucruri murdare. Mergeam foarte des la Mănăstirea Bodrog, din Arad, unde se fac slujbe vineri noaptea pentru cei cu probleme. Acolo am fost botezată în apă ca să scap de toate păcatele şi să încep viaţa ca un om nou”, a declarat la un moment dat bruneta.

De curând, soţia lui Ilie a postat pe Facebook câteva fotografii din vacanţa sa de la mare.

Exact cum ne-a obişnuit, Brigitte şi-a acoperit noile forme îmbunătăţite în cabinetul chirurgului estetician în ţinute care mai de care mai provocatoare.

Mai spre seară, afacerista originară din Timişoara s-a retras într-un club de la malul mării unde a petrecut cu prietenele sale până în zori.

”Sora Brigitte tragi tare cu petrecerile…”, a comentat o altă enoriaşa a Bisericii Penticostale la postarea publică.

Reacţia lui Brigitte nu a întârziat să apară:

“Nu trag tare cu nimic! Trăiesc, zi de zi, frumos! Mă bucur de binecuvântările lui Dumnezeu în fiecare clipă. Din faptul că era să mor, de două ori chiar, am văzut că îmi aparţine doar prezentul… sufletul meu oricum e a lui Hristos. Mă pot smeri în bucurie aici e taina!”, a răspuns diva.

Leave a Reply