Cristi Borcea s-a bucurat de încă un eveniment emoţionant alături de familia pe care şi-a clădit-o împreună cu modelul Valentina Pelinel

Timpul trece mult prea repede atunci când îl petreci alături de cei mai apropiaţi oameni, mai ales atunci când vine vorba de proprii tăi copii.

Micuţul Milan Cristian a împlinit un an la începutul lunii iunie însă mămica a ţinut cu tot dinadinsul să celebreze primul an de viaţă al fiului său alături de capul familiei.

Aşadar, la scurt timp după ce au aflat că fostul acţionar de la Dinamo va primi permisiunea de a petrece câteva zile acasă, Valentina s-a ocupat de organizarea unui eveniment foarte restrâns.

Moţul a fost organizat cu atât de multă discreţie încât presa a aflat după mai bine de o săptămână.

“Vinerea trecută, în mare secret, Valentina i-a tăiat moţul lui Milan! Evenimentul s-a dorit a fi unul elegant şi discret, la care să participe doar familia! Din acest motiv, la faţa locului nu au fost prezente decât maxim 40 de persoane, rude, prieteni de suflet, dar şi naşa băieţelului! În mod suprinzator pentru invitaţi, dar extrem de fericit pentru Pelinel şi micuţul sărbătorit, la petrecere a fost şi ex-actionarul de la Dinamo, care a beneficiat de câteva zile de libertate!”, au dezvăluit persoane apropiate cuplului pentru wowbiz.ro.

Leave a Reply