Una dintre trăsăturile de caracter care i-a adus Rihannei aprecierea comunităţii feminine din întreaga lume este încrederea în sine

Indiferent de siluetă, forme şi greutate, cântăreaţa originară din Barbados încurajează femeile de pretutindeni să îşi accepte corpul exact aşa cum este.

Drept dovadă, în ultimele luni RiRi a decis să ignore presiunea exercitată de media şi să o lase mai moale cu exerciţiile fizice dure.

Cu toate astea însă, fotografiile de la festivalul Crop Over din Barbados pe care Rihanna îl promovează cu fiecare ocazie arată cu totul şi cu totul diferit faţă de cele publicate de RiRi pe social media.

rihanna-cropover-2017 maxresdefault

Ce înseamnă asta?

În timp ce Rihanna a share-uit câteva fotografii în care pielea ei este incredibil de fermă iar corpul ei arată demenţial… cele realizate de paparazzi atunci când aceasta dansa şi se bucura de spectacol reflectă o cu totul şi cu totul altă realitate.

rihanna-1 1502268334_603_rihanna-looked-great-at-cropover-some-people-say-shes-fat 1502268333_416_rihanna-looked-great-at-cropover-some-people-say-shes-fat

Leave a Reply