Povestea incredibilă a ofiţerului din Argeş seamănă izbitor cu scenariul unui film lacrimogen în care agentul angajat la Poliția Municipiului Pitești “joacă” rolul de erou

Ce îl face pe acest poliţist mai “special” decât restul oamenilor legii din ţară?

Argeşanul căsătorit şi tată a doi copii a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer care constă într-o tumoră localizată în zona rinichilor.

Spre deosebire de alte cazuri medicale similare în care angajaţii aleg să intre într-un “medical” fără sfârşit, poliţistul a cărui poveste a impresionat o ţară întreagă nu vrea decât să fie lăsat în pace.

Mai precis, argeşanul vrea să ducă o viaţă cât se poate de normală, în care să îşi desfăşoare programul obişnuit.

”Vă rog să mă lăsați în pace, nu vreau ca povestea mea să inspire milă! Vreau să-mi fac meseria de polițist!”, le-ar fi spus el colegilor.

În urmă cu ceva timp, un cetăţean “model” l-a fotografiat pe bărbat în timp ce se odihnea în maşină, imagine pe care ulterior a publicat-o pe social media cu descrierea: “Priviţi ce fac poliţiştii romani în timpul programului”.

Ceea ce nu ştia autorul postarii este faptul că argesanul de 41 de ani se afla în mijlocul unei crize.

”Intrase în criză, am vrut să-l duc la spital dar a refuzat. A zis că o să-i treacă. L-am lăsat în mașină și m-am dus la o farmacie să-i iau ceva. Îi era groaznic de rău. Atunci a fost fotografiat și s-a spus că dormea la serviciu. El era însă într-o puternică criză. Până la urmă am ajuns la spital pentru că nu-și revenea”, a povestit partenerul subofițerului bolnav.

 

Leave a Reply