Bianca Dragusanu curve

Brandul lui Codin Maticiuc face ravagii printre vedete, care mai de care mai dornice să vadă cu ce mai iese la rampa cel mai celebru burlac al Capitalei

Ultima piesă din colecţia de tricouri cu mesaje “sugestive” lansată anul trecut de Codin a stârnit însă şi o serie de controverse.

De ce?

Se pare totuşi ca piesa vestimentară nu poate fi purtată chiar de oricine…

Tricoul care conţine mesajul “Fiţi femei, curve-s destule” a fost achiziţionat, potrivit declaraţiilor făcute de Bianca Dragusanu, de femei de moravuri uşoare.

Gestul acestor tinere de a publica fotografii cu tricoul cu pricina este strigător la cer, spune blonda.

Având în vedere “trecutul” tumultos al acestor femei, achiziţionare unui astfel de tricou vrea să sugereze că ele se considera acum “doamne”, ci nicidecum o parte din categoria de care vorbeşte Codin.

”Am pus fotografia aseară (duminică, n.r.). Mi s-a părut foarte amuzant faptul că toate curvele sunt doamne. Exact cele care sunt de o condiţie morală mai îndoielnică îşi iau tricouri cu mesajul «Fiţi femei, curve-s destule». Sunt multe care sunt escorte şi îşi pun tricou cu mesajul acesta. A fost invadat internetul de femei! Am pus poza aia cu mine pentru că e sugestivă, mai ales poziţia, şi îmi asum. Toate suntem curve în anumite momente sau am fost la un moment dat. Prin gândire, prin comportament, prin ceea ce le facem celor de lângă noi. Şi ca bărbat poţi fi curvă! Nu am vrut să jignesc pe nimeni, ci doar mi s-a părut o chestie amuzantă şi am vrut să atrag atenţia asupra faptului că trebuie să ne asumăm cine suntem şi nu să pozăm toate în femeile perfecte!”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru Cancan.

Zilele trecute, partenera de viaţa a lui Victor Slav a publicat pe social media o fotografie incendiara, la care a ataşat descrierea: “Dintr-o dată, toate sunt femei”.

Leave a Reply