Adrian Sandra nunta

Fostul international roman si actuala sotie, Sandra, s-au casatorit civil la inceputul acestui an, in Cuba, la numai cateva saptamani de la pronuntarea divortului de catre Consuelo Matos

Atat directorul general de la Dinamo, cat si fostul model planuiau ca petrecerea de nunta sa celebreze si crestinarea fiului lor, Tiago Adrian, care a venit pe lume in luna aprilie.

Se pare insa ca petrecerea 2 in 1 nu va putea fi posibila, deoarece Adrian si Sandra au fost pusi in dificultate chiar de preotul care ar fi trebuit sa ii cunune.

”Preotul nu a fost de acord ca evenimentul să aibă loc într-o vineri”, a declarat o ruda.

Potrivit Libertatea, Sandra si Adrian au fost nevoiti sa anuleze prima rezervare si sa mute nunte pe data de 15 octombrie.

Asadar, evenimentul initial programat pe data de 6 octombrie se va desfasura pe 15 la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Capitala: Le Chateau.

Cei doi parinti asteapta in jur de 400 de rude si prieteni.

In timp ce pentru Sandra aceasta este o experienta noua, pentru Adi Mutu emotiile probabil ca nu vor mai fi atat de coplesitoare.

Cel mai prolific atacant roman al tuturor timpurilor a mai fost casatorit de doua ori: in 2001 cu Alexandra Dinu, care doi ani mai tarziu l-a adus pe lume pe primul sau copil Mario iar in 2005, fostul atlet a cunoscut-o pe Consuelo.

Leave a Reply