Bianca Dragusanu Kanal D

Bianca Dragusanu va calca pe urmele iubitului ei, Victor Slav, si se va alatura familiei Kanal D incepand cu aceasta toamna

Tinand cont de faptul ca Gabriela Cristea a intrat in concediu prenatal, dupa indelungi cautari si dezbateri, patronii popularului program de televiziune au hotarat ca Dragusanu este varianta cea mai buna.

Ofertele pentru a prezenta emisiuni de divertisment sau de styling au venit si din partea altor televiziuni destul de bine cotate precum Pro Tv sau Antena 1, insa Bianca a hotarat sa urmeze exemplul lui Victor deoarece ii cunoaste deja pe viitorii sai colegi.

„Am foarte mari emoţii, dar cunoscând deja oamenii care lucrează la Kanal D şi văzând cât de repede s-a integrat Victor în echipă, sunt convinsă că mă voi simţi foarte bine în această formulă. Am urmărit emisiunea „Te vreau lângă mine”, îmi plac foarte mult poveştile de viaţă prezentate în platoul show-ului, abia aştept să le dezbat alături de telespectatori. Va fi o experienţă constructivă şi îmi doresc să mă ridic la nivelul aşteptărilor celor din faţa micilor ecrane şi ale celor care au avut încredere în mine”, a declarat Bianca în cadrul emisiunii Wowbiz de marți seară.

Asadar, noi ii uram succes si, totodata, suntem curiosi daca diva o va inlocui pe ‘zana pensionarilor’ Gabriela Cristea cu brio.

Leave a Reply