Etan Tzvi Dimant

Studentul american, acuzat ca ademenea tineri din cluburile de noapte de la malul marii pe care ulterior ii droga pentru a-i convinge sa intretina sexuale, are un nou proces pe rol.

De data aceasta partea vatamata este reprezentata chiar de Etan Tzvi Dimant, studentul de la Medicina care a socat o tara intreaga.

Se pare ca in cursul serii de 8 spre 9 august 2016, in incercarea de a beneficia de o companie masculina, Dimant a intrat un vorba cu un grup format din sapte baieti in zona Cleopatra.

La scurt timp dupa ce s-a imprietenit cu gasca cea noua, barbatul a intretinut relatii sexuale cu unul din ei, care potrivit declaratiilor l-ar fi batut la scurt timp dupa incheierea actului sexual.

“Violatorul de la Medicina” nu le-a oferit politistilor prea multe detalii deoarece, spune el, nu isi aminteste aproape nimic.

Ba mai mult, Dimant sustine ca singurele detalii pe care si le aduce aminte mai clar este ca s-a trezit fara bani si fara telefon.

Replica Online scrie ca la data de 23.08.2017, avocatul lui Etan Tzvi Dimant a depus dosarul cu numărul 23462/212/2017 la Judecatoria Constanta, in care Cosmin Andrei Stoica si Nicolae Florian Sandu sunt acuzati de vatamare corporala si talharie.

Leziunile produse de unul dintre inculpati ar fi fost atat de grave incat barbatul, care consumase si bauturi alcoolice, s-ar fi trezit a doua zi, in vehiculul personal tocmai in comuna constanteana Valul lui Traian si a avut nevoie de ingrijiri medicale timp de aproape o luna.

 

Leave a Reply