Mara Banica Maria Constantin

Divortul dintre Marcel Toader si cea de-a sasea sa consoarta a devenit un adevarat subiect de telenovela, in care fiecare tabara este nevinovata iar picanterii din ce in ce mai scandaloase legate de trecuturile tumultoase ale celor doi ies la iveala zi de zi.

O astfel de “picanterie” a fost dezvaluita zilele trecute chiar de catre scandaloasa Mara Banica, aceeasi persoana care pana acum cateva luni nu inceta sa aduca injurii din cele mai josnice la adresa lui Toader.

De data aceasta insa, jurnalista Mara Banica o ia la “bani marunti” pe Maria Constantin, de care sustine ca este o “femeie de consum”.

Ba mai mult, bruneta sustine ca a vazut-o pe interpreta de muzica populara in ipostaze nu foarte ortodoxe, pe telefonul unui fost partener de viata al Mariei.

„Da, am văzut filmulețele… în ipostaze nelalocul lor”, a mai spus ea. „Eu am fost la un pas să le iau atunci, însă din telefoanele pe care le-am dat colgilor, nu era nimeni interesat. De ce? Marcel abia se căsătorise cu Maria, sau mă rog, nu se căsătorise, era… formaseră un cuplu și mi s-a motivat «Mă, e aiurea, ce să dăm acum». Nici nu se puteau da pe TV, deci n-a fost o miză, dar povestea din spatele lor este arhicunoscută”, a relatat jurnalista.

Detaliile soc au fost facute publice chiar de catre Mara in timpul emisiunii Xtra Night Show de joi seara.

Leave a Reply