Marilena Antonescu Canada

Povestea incredibila a Marilenei a devenit virala pe internet, in special in mediul online acolo unde tanara din Canada si-a folosit toate resursele pentru a-si regasi familia biologica

Marilena Antonescu din Canada a beneficiat de o poveste cu final fericit spre deosebire de restul celor prezente in seria „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României“.

Tanara din Canada s-a nascut in anul 1991 iar la varsta de trei ani a fost data spre adoptie chiar de mama sa biologica originara din comuna Contesti, judetul Dambovita.

„Numele meu la naştere a fost Antonescu Marilena. M-am născut pe 10 februarie 1991 în Davideşti, judeţul Argeş. Am crescut în Canada, dar mi-am dorit să îmi găsesc părinţii/familia biologică de când eram mică. Numele mamei biologice este Antonescu Elena, în momentul adopţiei locuia în satul Conţeşti, comuna Davideşti. Avea 2 copii, eu fiind cea mai mică. Am o soră cu 3-4 ani mai mare. Mi-ar place să îi găsesc, să îi cunosc şi să le povestesc totul despre mine. Ar fi ca un vis care devine realitate!!! Am această fotografie cu mama mea biologică şi, probabil, lângă ea, tatăl meu. Nu ştiu în ce parte a României a fost făcută, dar cred că poate fi Piteşti sau Bucureşti (…). Sper cu ajutorul vostru să îi găsesc, ar fi o mare binecuvântare!“, a fost mesajul publicat de Marilena pe grup in urma cu numai cateva luni.

Atat cele doua surori mai mari cat si mama Marilenei sunt in viata iar canalul de comunicare dintre cele patru a fost pus la dispozitie de administratorii grupului la numai cateva luni de la postarea mesajului.

„La două-trei săptămâni de la naştere, a fost adoptată de părinţii canadieni. Părinţii săi biologici erau foarte săraci. Mama ei mai avea atunci două fiice, aceasta fiind a treia naştere şi se descurca foarte greu, cu cei doi copii pe care îi avea deja. Cazul lor era cunoscut de asistenţii sociali. În urma vederii multor imagini pe canalele lor de televiziune despre situaţia din România, familia din Canada, care şi-a dorit foarte mult un copil, dar nu a putut  să aibe unul, a hotărât să ajungă în România şi să adopte unul de aici. Din câte am înţeles au ajuns aici cu ajutorul altor canadieni care adoptaseră copii din România, printr-o agenţie din Canada. Au luat legătura cu mama şi au semnat actele de adopţie”, a marturisit leana Cunniffe Băiescu.

In prezent, Marilena care lucreaza ca si hairstylist planuieste sa revina in tara.

 

 

 

Leave a Reply