Kim Jong-un frati

Liderul Suprem al statului peninsular a avut dintotdeauna o obsesie legata de domeniul ingineriei nucleare, aspect care ne face sa credem ca tanarul presedinte a fost nascut pentru a conduce regimul comunist de la Phenian.

Ceea ce multa lume nu stie insa este faptul ca Kim Jong-Un nu a fost prima optiune a tatalui sau atunci cand a venit vorba de succedarea sa.

“Preferatul” lui Kim Jong-II a fost fratele mai mare al actualului lider, insa atunci cand ceilalti doi frati “au cazut in dizgratie”, fiul cel mijlociu a devenit candidatul ideal.

In timp ce fratele mai mare Kim Jong-nam, care a fost ucis in aeroportul din Kuala Lumpur la inceputul acestui an, avea o slabiciune pentru viata de noapte si pentru femeile frumoase, mezinul familiei s-a certat cu tatal sau deoarece fostul presedinte nord-coreean nu i-a permis acestuia sa se casatoreasca cu aleasa inimii sale.

Ba mai mult, Kim Jong-chul locuieste in prezent in Coreea de Nord si lucreaza pentru regimul condus de fratele sau.

Potrivit declaratiilor exclusive ale lui Kenji Fujimoto, un bucatar specializat in pregatirea sushi-ului care a lucrat timp de un deceniu pentru familia Kim, Jong-sun spunea de fiul sau cel mic ca se comporta “ca o fetita”.

 

 

Leave a Reply