Mircea Basescu eliberare

Fratele fostului lider de stat va afla in cursul zilei de astazi daca va fi pus in libertate mai devreme decat au anticipat magistratii Tribunalului din Medgidia la scurt timp dupa stabilirea sentintei.

Mircea Basescu a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in luna februarie a anului trecut pentru trafic de influenţă, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Sandu Anghel.

Cu toate astea, fratele fostului presedinte Traian Basescu s-ar parea ca intruneste majoritatea conditiilor impuse de magistratii in momentul in care reprezentantii legali ai unui detinut solicita eliberarea conditionata a acestuia.

Mircea Basescu are peste 60 de ani, deci execută doar o treime din pedeapsă, iar timp de 12 luni s-a aflat în arest preventiv sau la domiciliu, scrie Libertatea.

Magistratii curtii din Constanta vor decide in cursul zilei de astazi daca fratele lui Traian Basescu isi va redobandi libertatea mult mai devreme decat termenul acordat la scurt timp dupa condamnare.

Leave a Reply