Cath Kidston

Cath Kidston recheama produsele dintr-o gama de recipiente pentru baut deoarece creatorii sai au descoperit ca obiectele prezinta un pericol major de inec.

Reprezentantii brandului londonez de traditie sustin ca sticlele decorate cu diverse personaje din desenele animate sunt echipate cu un varf din silicon atasat de pai, care dupa o vreme tinde sa se deplaseze din zona in care ar trebui sa stea fix.

Brandul britanic a facut aceasta descoperire in luna iunie si dupa o serie de investigatii i-a indemnat pe parinti sa returneze produsul cat mai curand la oricare din magazinele oficiale.

Produsele care pot cauza adevarate tragedii sunt: Hankie Rose, Pets Party, Hampstead Ditsy, Marching Band si Construction Site.

Intr-un comunicat de presa publicat zilele trecute pe site-ul lor oficial, Cath Kidston spune:

“Sticlele afectate de aceasta problema au fost puse la vanzare intre 12 iunie 2017 si 14 august 2017. Aceste produse nu respecta absolut deloc standardele noastre high-quality.

Va rugam sa le returnati pentru a asigura siguranta clientilor nostri.”

Clientilor li se va returna intreaga suma in momentul in care se vor prezenta cu produsul intr-unul din magazinele oficiale Cath Kidston.

Leave a Reply