Wendy Williams operatii

Celebra gazda a emisiunii care ii poarta si numele a facut deliciul tuturor tabloidelor de peste ocean in momentul in care a indraznit dupa mai bine de doua decenii sa se afiseze in costum de baie.

Faimoasa deja pentru slabiciunea legata de operatiile estetice, Wendy Williams nu se niciodata in laturi atunci cand vine vorba de a judeca sau a critica alte vedete in emisiunile sale.

Cu toate astea asta, starleta de 53 de ani nu este foarte departe de personajele de care face haz de fiecare data cand are ocazia.

O peruca blonda, ruj roz, ochelari cu pietre pretioasa si forme… disproportionate: asa si-a facut aparitia Wendy Williams pe o plaja din Barbados.

Gazda emisiunii The Wendy Williams Show a atras toate privirile insa nu neaparat intr-un mod pozitiv, ar putea spune unii.

Wendy arata precum candidata ideala a urmatoarei editii produse de E! “Botched” deoarece zecile sesiuni de lipoaspiratie nu au fost executate in mod corect.

In loc sa ii modeleze trupul intr-o maniera proportionala, acestea au transformat-o pe Wendy intr-un personaj dizgratios.

Leave a Reply