Gregorian Bivolaru inchisoare

Fondatorul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut isi va redobandi libertatea

Desi in 2013 a fost recunoscut ca a intretinut relatii cu un minor si a fost condamnat la sase ani dupa gratii, profesorul de yoga in varsta de 65 de ani va fi pus in libertatea la mai putin de un an si jumatate de cand a intrat in inchisoare.

Decizia a fost adoptata de catre magistratii Judecatoriei din Bistrita la inceputul lunii septembrie si a ramas definitiva deoarece nu a mai fost contestata.

Asadar, Gregorian Bivolaru va iesi din inchisoare in cursul zilei de astazi înainte de executarea în întregime a pedepsei.

Vestea a fost confirmata si de reprezentantii Penitenciarului din Bistrita.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de domnul B.G., fiul lui Constantin , încarcerat în Penitenciarul Bistriţa în executarea unei pedepse de 6 ani închisoare, aplicată prin SP nr. 2591/2016 a Tribunalului Bucureşti, în baza căreia a fost emis mandatul de executare nr. 7784/2016. Dispune liberarea condiţionată a petentului Bivolaru Gregorian. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 07.09.2017.  Document: Hotarâre  1036/2017  07.09.2017”, potrivit portalului Judecătoriei Bistrița.

 

 

Leave a Reply