Madalina Ghenea Matei Stratan

S-ar parea ca zvonurile legate de o posibila ruptura intre afaceristul din Republica Moldova si olteanca stabilita in Italia de ani buni ar fi cat se poate de adevarate, scrie Cancan.

La numai cateva ore de la publicarea articolului in care tabloidul din Romania vorbeste despre cum Madalina Ghenea ar fi plecat in Italia iar Matei Stratan a ramas in tara pentru a avea grija de fetita, modelul originar din Slatina a postat un mesaj destul de ingrijorator pe social media.

Aceasta si-a exprimat frustararea legata de materialul publicat de catre Cancan, insa fara a mentiona sau infirma absolut nimic legat de despartirea de Matei.

Madalina a vorbit strict despre zvonul lansat de publicatie cu privire la faptul ca si-ar fi lasat fiica in grija altor persoane in perioada in care aceasta a calatorit in Italia, fapt pentru care a decis sa ia masuri legale impotriva tabloidului.

La scurt timp dupa ce bruneta si-a anuntat in mod public hotararea, mai multe surse din anturajul celor doi s-ar parea ca sustin ipoteza despartirii deoarece faima acesteia a devenit “ceva mult prea greu de stapanit” pentru logodnicul sau.

Ba mai mult, Cancan.ro scrie ca parintii moldoveanului nu au fost foarte incantati de viitoarea lor nora de la bun inceput.

Leave a Reply