Maria Constantin Marcel Toader notar

Dupa saptamani intregi in care ambii soti au facut turul celor mai urmarite emisiuni, Marcel Toader si Maria Constantin au pus capat “telenovelei”.

Maria Constantin si Marcel Toader s-au prezentat in fata unui notar din Capitala, locatie in fata careia ii asteptau o armata de jurnalisti si fotografi.

De unde stiau acesti reporteri ca fostii soti Toader se vor prezenta fix la acel cabinet notarial?

Probabil ca acesta va ramane un “mister” nedeslusit, asadar nu ne ramane decat sa presupunem ca totul face parte din strategia bine pusa la punct de catre Marcel pentru a mai stoarce niste “banuti”.

Ba mai mult, surse din media sustin ca fostul sot al interpretei de muzica populara a beneficiat de numai putin de 20.000 de euro de pe urma “campaniei sale de marketing”.

Mariajul celor doi scartaia de mai multe luni insa atat Maria cat si Marcel au asteptat momentul propice pentru a face vestea publica.

“Momentul propice” a fost inceputul lunii septembrie, perioada in care majoritatea televiziunilor isi lanseaza noi emisiuni si noi sezoane ale emisiunilor vechi, in timp ce prezentatorii si moderatorii se intorc din vacante “insetati” dupa subiecte “zemoase”.

“Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul”, i-a transmis personajul care a transformat casatoria intr-un adevarat sport fostei sale sotii.

Leave a Reply