Gabi Enache Nicolae Dica

Desi divortul de Madalina Enache este departe de a se finaliza iar noua sa partenera de viata, care si-a parasit sotul pentru el urmeaza sa il faca tata pentru a doua oara, mijlocasul de la FCSB nu planuieste sa se linisteasca prea curand.

Gabi Enache se pare ca ar fi “marcat” in poarta cui nu trebuia

La numai cateva zile dupa ce s-au cunoscut intr-o cafenea din Capitala, Gabi Enache si amanta managerului Nicolae Dica ar fi petrecut cateva nopti pline de pasiune, fara ca mijlocasul sa stie ca aceasta convietuieste in paralel cu unul dintre sefii sai.

In momentul in care zvonul i-a ajuns la urechi, Dica a devenit foc si para si a jurat ca va face tot posibilul pentru a-l exclude pe Enache din lot.

“Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache, numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. «Ce, mă băgaţi pe mine acum, când nu îl băgaţi pe Benzar?». Cam aşa ceva. Păi, lasă, că o să stai tu la echipa a doua, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezerva lui Benzar. O să vadă el. Nu-i convenea rezervă. Păi nu o să mai fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va fi”, a declarat patronul FCSB la aflarea vestii.

Pe langa faptul ca nu a evoluat absolut deloc de cand transferul la Steaua i-a fost aprobat, Gabi Enache s-a ales si cu un dusman pe masura.

Potrivit Cancan, mijlocasul va fi vandut in cel mai scurt timp.

 

Leave a Reply