Gregorian Bivolaru libertate

Cererea de eliberare conditionata a lui Gregorian Bivolaru a fost aprobata, in mod oficial, in urma cu o saptamana iar, in cursul zilei de miercuri, personajul controversat a fost eliberat din inchisoare dupa un an si jumatate in spatele gratiilor din Penitenciarul Bistrita.

Desi in 2013 a fost recunoscut ca a intretinut relatii cu un minor si a fost condamnat la sase ani dupa gratii, profesorul de yoga in varsta de 65 de ani si-a obtinut libertatea inainte de executarea intregii pedepse deoarece magistratii curtii din Bistrita nu au mai facut recurs la cererea de eliberare conditionata.

„Profesorul de yoga Gregorian Bivolaru transmite tuturor că se simte, ca de obicei, excelent și se află ca întotdeauna într-o foarte bună stare de sănătate. El vă mulțumește tuturor acelora care în această perioadă ați ales să transmiteți gânduri bune. Profesorul de yoga GREGORIAN BIVOLARU anunță că își va continua cu multă dăruire și entuziasm activitatea pe care, de altfel, nu a întrerupt-o deloc chiar și atunci când s-a aflat în detenție atât în Franța, cât și în România unde a continuat să elaboreze cărți, a participat din plin la corectura și redactarea finală a programelor și a caietelor taberelor spirituale yoghine de vacanță pentru Herculane și Costinești, a pregătit în condiții vitrege conferințe, a scris articole și a răspuns 4-5 ore pe zi, personal, dar în scris la sutele de mesaje ce îi erau trimise atât din România, cât și din străinătate de cursanții și de aspiranții acestei școli de yoga care aveau nevoie de sfaturi competente referitoare la feluritele probleme (inclusiv cele de sănătate) cu care se confruntau”, este mesajul publicat pe site-ul Yoga Esoteric la scurt timp dupa ce Gregorian Bivolaru a ajuns acasa.

1 COMENTARIU

  1. “Isi va continua, nu a intrerupt, chiar si cand s-a aflat, a continuat, a pregatit, a raspuns in scris, care aveau nevoie, cu care se confrontau” si cand sa fie felicitat, s-a inecat ca tiganul la mal.
    Na, asa patesti cand intri cu slapii in apa: absolut nimic.
    Cand iesi pe mal insa, te ling cainii sa fii uscat.
    Haaa, candy! 🙂

Leave a Reply