operatie deget Cluj

Tanarul originar din Cluj l-a expus pe medicul groazei pe Facebook, acolo unde a relatat cum a decurs operatia care avea sa il traumatizeze pe viata.

Monitorul de Cluj scrie ca medicul l-a operat la degetul gresit, ci nu la cel cu probleme, Vlad fiind cel care i-a atras atentia asupra “erorii profesionale”, chiar in mijlocul interventiei chirurgicale.

Cazul de malpraxis a fost savarsit in incinta Clinicii de Recuperare din Cluj-Napoca, acolo unde Vlad Manases a fost internat si urma sa treaca printr-o interventie chirurgicala la nivelul degetului mic.

Potrivit afirmatiilor facute de catre victima, la aproximativ o ora de la intrarea in operatie, Vlad a simtit ca ceva nu este in regula.

Pacientul avea dreptate, deoarece medicul tocmai ce intervenise asupra degetului mijlociu.

„Îi spun doctorului că anestezia și-a făcut bine efectul, în sensul în care nu simt că lucrează la degetul mic. Profesorul se oprește și mă întreabă: <<Dar nu la degetul mijlociu ai probleme?>> <<Nu, domnule doctor, degetul mic este cel afectat>>”, povesteste Vlad Manases pe Facebook.

Asadar, clujeanul s-a ales cu doua degete mutilate, iar operatia a durat mult mai mult decat ar fi trebuit, deoarece pe langa faptul ca l-au operat in cele din urma la degetul afectat, medicul a trebuit sa isi repare si greseala.

In momentul de fata nu detinem informatii concrete legate de planurile lui Vlad de a actiona in instanta deoarece pacientul este mult mai preocupat să atragă atenția asupra sistemului medical defectuos din România.

Leave a Reply