Melania Trump balerini Chanel

Dupa ce a fost criticata de toate publicatiile din lume pentru tinuta pe care a ales sa o poarte in Texas, la scurt timp dupa ce uraganul Harvey a devastat intregul stat, Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii s-a gandit ca ar fii o idee buna sa lase pantofii Christian Louboutin acasa si sa opteze pentru o pereche de balerini.

Sunt confortabili, au un aspect clasic si un PRET PE MASURA!

Pentru ca Melania Trump nu poate purta orice fel de pereche de balerini, sotia presedintelui a sosit in Florida incaltata intr-o pereche de balerini marca Chanel.

Asadar, FLOTUS si-a cam dat cu stangul in dreptul, cum ar zice unii.

In loc sa mearga inainte cu tenesii de la Converse, care ii se potriveau perfect si chiar devenise simpatica datorita tinutei casual abordate in Texas, Melania a revenit la vechile obiceiuri.

Innebunita dupa tot ce este mai scump si mai luxos, frumoasa slovena a accesorizat balerinii in valoare de 750 de dolari cu o geanta de la Hermes de aproape 12.000 (obviously).

In orice caz, tinuta din Florida poate fi etichetata drept o “evolutie remarcabila” in comparatie cu outfit-ul de “pilot Air Force One sexy” din Texas.

Leave a Reply