Michael Schumacher coma

Legendarul pilot de Formula 1 este conectat la aparate de mai bine de patru ani iar starea sa de sanatate nu pare sa se imbunatateasca cu nimic.

Desi o armata de medici ii monitorizeaza semnele vitale de cand accidentul suferit la schi in Alpii Francezi l-a transformat intr-o leguma, Michael Schumacher se afla in continuare in coma.

Zvonuri cu privire la starea de sanatate a septuplului campion apar in permanenta in presa din Elvetia, acolo unde Schumacher se afla sub atenta supraveghere a medicilor si a familiei sale, in resedinta din Gland, o vila impresionanta situata pe malul lacului Geneva.

Ultimul zvon legat de o asa-zisa revenire a aparut in urma cu o saptamana, insa sotia legendei din Formula 1 s-a grabit sa infirme totul.

Pe aceasta cale, Corinna a dezvaluit si cateva noutati cu privire la evolutia lui Schumi.

“Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul.

“Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, e dureros ce se întâmplă acolo…”, a adaugat un membru al familiei fostului pilot F1.

Ziarul spaniel “Las 2 Orillas” a fost cel care a publicat cel mai recent material legat de starea de sanatate a campionului.

Articolul sugera ca Michael Schumacher în prezent doar 45 kg şi măsoară doar 1,60 metri, cu 14 cm mai puţin decât măsura în mod obişnuit.

 

Leave a Reply